Buffeln

14:e Juni 2024

Buffeln

Buffeln
Stadig, jordnära och utan trams – det är Buffeln. Hängiven och lätt att ha att göra med men Buffeln kan få ett hett humör när han blir uppretad. Han är proper, stilig, tystlåten och noggrann med en stor kärlek för sitt hem. Musik kan vara en förkärlek. Familjeliv och en käresta är högt upp bland Buffelns prioriteringar. En enastående lojal vän.

Positiva egenskaper: Plikttrogen, stark, trygg, stabil, lojal
Negativa egenskaper: Långsint, oromantisk, arbetsnarkoman, osocial

Motto: ”Jag uthärdar


Prognos för 2016
Tiden är din kraft så se till at du utnyttjar den väl. Om hinder uppstår på vägen kommer du att kunna undgå dem med lätthet. Gifta Oxar kommer att ha vissa problem med sina makar i början av året men vid årets slut kommer det ha lagt sig. Det skulle vara toppen om ni kan planera in en ytterligare smekmånad. För er som dejtar så gäller det att ni tar tillräckligt med tid på er att lära känna varandra. För er som är gifta och som planerar att skaffa barn så finns det stor chans att lyckas. Singlar kommer att njuta av ett bra kärleksliv.

Karriärmässigt så ser det ut att bli ett ganska spännande år. De som är äldre än du kan hjälpa dig på det här området. Din optimism och intelligens är styrkor som kan göra dig framgångsrik inom arbetet.

Du tenderar att ta genvägar när det gäller din ekonomi i år, detta kan komma att leda till att rättsliga komplikationer uppstår. När det gäller dina finanser i allmänhet så ser det ut att bli ett bra första halvår. Fram till augusti kommer du att få bättre idéer om hur du ökar dina inkomster men under de tre sista månaderna (november till januari) så kommer det bli hårdare tider. Du behöver räkna noga på allting och du bör undvika onödiga utgifter.

Hälsan verkar bra i år men du måste se upp så att du inte överanstränger dig när du tränar, speciellt under månaderna september-november. Du kommer att ha ett harmoniskt familjeliv, något som kommer att ge dig mental styrka. På det stora hela ser det ut att bli ett riktigt bra år. Det finns goda möjligheter att tjäna pengar såväl som att studera vidare.

Fakta
Bästa tid 01:00 – 03:00
Årstid och månad Vinter, Januari
Födelsesten Aquamarin
Jämförbart västlig zodiak Stenbocken
Polaritet Yin
Färger Gul, skogsgrön