Apan

20:e Maj 2024

Apan

Apan
Apan är lekfull, rolig, livfull och snabbtänkt. De blir snabbt uttråkade och har svårt för att sätta sig ner och göra just en sak. Apan kan också vara fåfäng och nonchalant. De är ambitiösa och oftast bra på att investera pengar. Med sitt kvicka tänk och sin underbara humor så lyfter de vilken fest som helst. Apans liv är aldrig tråkigt eller förutsebart.

Positiva egenskaper: Frågvis, nyfiken, fyndig, uppfinningsrik, intelligent, livfull, humoristisk
Negativa egenskaper: Svekfull, egenkär, klåfingrig, slarvig, oberäknelig, barnslig

Motto: ”Jag underhåller


Prognos för 2016
Under årets första hälft ser allting jättebra ut för dig. Du kommer att få massvis med stöd och resurser för att kunna växa på alla områden. Detta kan dock leda till en överdriven självsäkerhet som kan skapa problem under senare hälften av året. Se till att du inte tar dig an någon uppgift som du inte kan göra klart i tid.

Om du är singel så bör du inte säga nej till någon möjlighet att bli matchad. Det här är en tursam tid för dig. Försök att spendera årets första månader tillsammans med din kärlekspartner. De som är förlovade kan planera giftermål i mitten utav året.

Du kanske måste resa utomlands inom arbetet. Årets mitt ser ut att vara den bästa tiden för att experimentera med något nytt projekt. På det finansiella planet ser det ganska bra under det sista halvåret. Du måste utvärdera dina investeringar och allt annat ekonomirelaterat, detta kommer att hjälpa dig på längre sikt.

Din fysiska form verkar vara på topp i år men du måste se till att underhålla den, detta gäller speciellt dieten. Glöm inte att du är vad du äter. Gå inte miste om någon möjlighet till socialt umgänge med familj och vänner. Detta kommer att påverka din hälsa positivt. Du kommer att vara mycket social och detta kommer att underlätta. Det här året finns många vägar som kan leda till framgång för dig. Du kanske kommer att få ett arv eller liknande. Ditt envisa beteende kan dock skapa vissa svårigheter för dig.

Fakta
Bästa tid 15:00 – 17:00
Årstid och månad Sommar, Augusti
Födelsesten Smaragd
Jämförbart västlig zodiak Kräftan
Polaritet Yang
Färger Gul, vit